Fietsen gezond, als het veilig gebeurd.

Fietsen wordt alom gestimuleerd en houdt veel werknemers fit en gezond

Beste ondernemers, beste HR-afdelingen, beste preventieadviseurs,

Fietsen is een activiteit die steeds meer wordt gestimuleerd binnen bedrijven. Niet alleen bevordert het de gezondheid van werknemers, maar het draagt ook bij aan een duurzame samenleving. Echter, terwijl fietsen vele voordelen met zich meebrengt, kunnen er ook gevaren opduiken voor de fietsende werknemers.

Als zwakke weggebruikers zijn fietsers kwetsbaarder in het verkeer. Een ongeluk of val kan snel gebeuren en dit kan niet alleen lichamelijke schade veroorzaken, maar ook zorgen voor werkverlet. Het is daarom belangrijk om als werkgever de veiligheid van uw fietsende werknemers serieus te nemen.

Helmetplus: Breng de veiligheid naar een hoger niveau

Bij Helmetplus begrijpen we dat de veiligheid van uw werknemers voorop staat. Wij bieden hoogwaardige fietsaccessoires aan die ervoor zorgen dat uw werknemers veilig op de werkvloer aankomen. Onze producten zijn ontworpen met het oog op comfort en bescherming, zodat uw werknemers met vertrouwen kunnen fietsen.

Ons assortiment omvat onder andere:

  • Fietshelmen: Onze fietshelmen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming.
  • Zichtbaarheid is essentieel tijdens het fietsen. Onze krachtige verlichting geintegreerd in de helmen zorgt ervoor dat uw werknemers goed zichtbaar zijn, zelfs in het donker.
  • Beschermende kleding: Door het dragen van beschermende kleding worden uw werknemers beter beschermd tijdens een val of ongeval.
  • Fietssloten: Het hebben van een stevig fietsslot geeft uw werknemers gemoedsrust, wetende dat hun fiets veilig is gestald.

Motiveren en stimuleren

Bij Helmetplus geloven we dat veiligheid hand in hand gaat met motivatie. Door te investeren in de juiste fietsaccessoires laat u zien dat u begaan bent met de gezondheid en veiligheid van uw werknemers. Dit kan een positieve invloed hebben op hun motivatie en betrokkenheid bij het bedrijf.

Door het stimuleren en motiveren van uw werknemers om te fietsen, creëert u niet alleen een gezondere en veiligere werkomgeving, maar draagt u ook bij aan een duurzamere samenleving. Samen kunnen we ervoor zorgen dat fietsen de norm wordt binnen uw organisatie.

Neem vandaag nog contact op met Helmetplus en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan de veiligheid en motivatie van uw fietsende werknemers!

H+ wind  silencer,  Notos